Webinar: Excelin hallinta – Välttämättömät taidot ja ominaisuudet ammattilaisille

Haluatko hallita Excelin tehokkaasti ja varmasti? Liity mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi Excelin kaikki keskeiset taidot – perusasioista aina pitkälle edistyneisiin toimintoihin. Perehdymme monipuolisesti siihen, miten Exceliä hyödynnetään monipuolisesti, ammatillisesti ja tehokkaasti.

Käsittelemme webinaarissa kattavasti erilaisia aiheita, kuten esimerkiksi kaavioita, ehdollista muotoilua, funktioita sekä pivot-taulukkoja.

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää Excel-taitojaan – olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi käyttäjä. Ota askel kohti kattavaa Excel-osaamista ja liity mukaan webinaariimme!

Kevätale

9,99 € (norm 39,99 €)

Ke 8.5.2024

17:00 – 18:00

Teamsin kautta

Miksi osata?

Excel on valtava voimavara monilla eri ammattialoilla. Riippumatta siitä, työskenteletkö markkinoinnissa, myynnissä, kirjanpidossa, henkilöstöhallinnossa, logistiikassa tai vaikkapa projektinhallinnassa, Excelin taitojen hallinta auttaa sinua olemaan tehokkaampi, analysoimaan suuria tietomääriä, visualisoimaan tiedot ymmärrettäväksi grafiikaksi, ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Excelin taitojen hankkiminen voi olla yksi parhaista investoinneista urasi kehittämiseen. Kehittyneet Excel-taidot eivät ainoastaan lisää tuottavuutta ja tehokkuutta, vaan myös parantavat ongelmanratkaisukykyäsi ja voivat auttaa sinua erottumaan ammattilaisena.

Jari Mustonen

Webinaarin luennoitsijana toimii Jari Mustonen, tuottaja menestyksekkäästä Office kunnolla vauhtiin -koulutuksesta.

Jari on tukenut ja auttanut Excelin käyttöä laajasti eri aloilla – mukaan lukien kirjanpito ja rahoitus, markkinointi, myynti, henkilöstöhallinto, toimitusketju ja logistiikka, projektinhallinta, terveydenhuolto, koulutus, konsultointi sekä tutkimus ja kehitys. Tätä kautta hänellä on laajasti kokemusta Excelin käyttötavoista ja tarpeista näillä aloilla ja työelämässä yleisesti.

Jari ymmärtää, mitä taitoja todella tarvitset ja miten voit soveltaa niitä työssäsi. Älä missaa tilaisuutta oppia suoraan alan asiantuntijalta ja ilmoittaudu webinaariin nyt!

Ilmoittaudu heti!

Ilmoittautumalla sitoudut maksuehtoihin, käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Lyhyesti: Webinaari-ilmoittautumiset ovat sitovia ja niitä ei voi peruuttaa.