Maksuehdot

Päivitetty

 1. Maksutavat
  Toimitamme yrityksille laskun joko sähköpostina tai verkkolaskuna. Käytämme myös Stripe-palvelua maksuliikenteeseen ja hyväksymme kaikki tavallisimmat luottokortit. Kaikki tapahtumat laskutetaan euroina.
 2. Hinnoittelu
  Kunkin kurssin hinta ilmoitetaan selvästi kurssin sivulla. Hinnat voivat muuttua milloin tahansa, mutta jos olet jo ilmoittautunut kurssille, sinulta ei peritä lisämaksuja.
 3. Maksuaikataulu
  Maksuehto laskuille on 14 päivää.
 4. Maksusuunnitelmat
  Emme tarjoa maksusuunnitelmia tällä hetkellä.
 5. Pääsy koulutukseen
  Mikäli koulutus on käynnissä, pääsy kurssille toimitetaan viimeistään seuraavana työpäivänä. Jos koulutus ei ole vielä käynnissä, pääsy toimittetaan koulutuksen alettua. Pääsy pyritään toimittamaan aamulla klo 7:00 mennessä koulutuksen avautumispäivänä.
 6. Hyvitykset
  Jos päätätkin peruuttaa osallistumisesi kurssille 14 päivän kuluessa pääsystäsi kurssille, palautamme maksusi. Ensimmäisen 14 päivän jälkeen hyvitystä ei myönnetä. Hyvitys on täysmääräinen kuitenkin siten, että perimme 15 EUR käsittelymaksun.
 7. Osallistumisen siirto
  Jos et pääse osallistumaan kurssille ja haluaisit siirtää ilmoittautumisesi toiselle henkilölle tai toiseen ajankohtaan, ota meihin yhteyttä tarvittavien järjestelyjen tekemiseksi. Ilmoittautumisen siirrosta toiselle henkilölle peritään 50 EUR maksu.

Ilmoittautumalla kurssille sitoudut noudattamaan yllä kuvattua maksuehtoa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, ymmärtääksemme mistä ja miten kävijämme tulevat sekä kohdentamaan markkinointia.