Itsellesi

Itsellesi Oy

Kurssien takana

Digitaidot kunnolla vauhtiin -kurssien takana on Itsellesi Oy, jota luotsaa yrittäjä Jari Mustonen. Tavoitteenamme on luoda oppimiskokemuksia, jossa yhdistämme parhaan pedagogian, sulavan käyttäjäkokemuksen sekä laadukkaan sisällön.

“Eräänä päivänä irrottauduin palkkatyöstä ja perustin yrityksen. Olin nähnyt ja tehnyt monenlaista. Käynyt Aalto-yliopistoa, rakentanut uran IT-alalla ja juuri opiskellut psykologin tutkinnon. Veri veti koulutusalalle. Mielessäni kyti verkkomaailmaan liittyvä visio alan tulevaisuudesta.
Kuten kunnon konsultin kuuluu, lähdin saarnaamaan ammattikorkeakouluille, ja aluksi kaikki meni hyvin. Mutta se ajoitus. Olin hädin tuskin ehtinyt lähettää ensimmäisen laskun, kun iski korona. Ala hiljeni täysin.
Päätin rakentaa verkkokurssin, jonka aiheina olisivat Word, Excel ja PowerPoint.
Vuoden kuluttua tyytyväisiä osallistujia oli jo 700.”

Koulutuksen tekoon osallistuneet asiantuntijat

Digitaidot kunnolla vauhtiin -koulutuksen laatimiseen ovat osallistuneet useat alansa ammattilaiset, jotka ovat tuoneet omaa osaamistaan mukaan monipuolisen kurssisisällön takaamiseksi.

Päivi Pylväläinen

Päivi on yksi Suomen johtavista Office-kouluttajista, jolla on yli 35 vuoden kokemus Office-ohjelmien kouluttamisesta.

Päivi on vastannut koulutuksen sisällön suunnittelusta.

Solja Sulkunen

Solja on yksi Suomen johtavista koulutus-innovaattoreista. Hän on pedagoginen muotoilija, jolla on kattava tausta erilaisten koulutuspalveluiden muotoilemisesta.

Pedagogisena muotoilijana Solja on suunnitellut koulutuksen pedagogisen rakenteen ja varmistanut, että koulutuksen keskiössä ovat oppijan kokemus ja oppimisen tutkimus.

Jukka Korpela

Jukka on tietokirjailija, jonka monipuolinen tuotanto on keskittynyt tietotekniikkaan ja internetiin.

Jukka on auttanut laajalti kurssimateriaalin laadinnassa, ja erityisesti saavutettavuuteen liittyvät ohjeet ovat hänen käsialaansa.

Markus Itkonen

Markus on graafinen suunnittelija ja taiteen tohtori, joka on erikoistunut typografiaan.
Hän on kirjoittanut alallansa klassikoksi nousseen teoksen Typografian käsikirja.

Markus on erityisesti auttanut koulutuksen asiakirjojen ulkoasun suunnitteluun liittyvissä osuuksissa.