Kurssien takana

Foobar

Office kunnolla vauhtiin -kurssien takana

Foobar

Office kunnolla vauhtiin -kurssien takana on Itsellesi Oy, jota luotsaa yrittäjä Jari Mustonen. Tavoitteenamme on luoda oppimiskokemuksia, jossa yhdistämme parhaan pedagogian, sulavan käyttäjäkokemuksen sekä laadukkaan sisällön.

Vuonna 2020 globaalien mullistusten keskellä joukko huippuammattilaisia löysi toisensa. Meitä yhdisti halu muuttaa oppiminen mukaansatempaavaksi ja innostavaksi kokemukseksi.

Kaksoistaustani IT-alalta ja psykologiasta mahdollisti vision tulevaisuuden koulutustuotteesta.

Vaikka Office-taidot saattavat kuulostaa joistakin tylsältä, kyseessä on todella tärkeä asia. Word, Excel ja PowerPoint ovat tehokkaita työkaluja osaavissa käsissä ja niiden hyvä hallinta mahdollistaa luovuuden. Taitojen puute näkyy päivittäisenä tyytymättömyytenä ja ahdistuksena, kun toimistoarki on koneen kanssa "tappelua". Lopulta kyseessä on myös kansantaloudellinen asia: Mikäli Office-taidot kohoavat laajalti, se näkyisi varmasti myös kansantuotteessa.

Syksyllä 2020 alkanut kurssimme on ollut menestys, ja nyt vuoden 2023 alussa jo yli 3 000 osallistujaa on käynyt läpi kurssimme. Palaute on ollut valtavan positiivista: Vertasipa eräs oppija kurssiamme Tylypahkaan: "ihan kuin olisin oppinut taikomaan". Vuonna 2023 julkaisimme englanninkielisen version.

Jari Mustonen, Office kunnolla vahtiin -kokonaisuuden tuottaja

Asiantuntijoiden laatima

Koulutuksen tekoon osallistuneet asiantuntijat

Foobar

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, ymmärtääksemme mistä ja miten kävijämme tulevat sekä kohdentamaan markkinointia.