Excel-kurssit verkossa omaan tahtiisi

Perusteista edistyneisiin ominaisuuksiin

Office kunnolla vauhtiin on täysin kotimainen, kehuttu ja ammattilaisten suunnittelema verkkokurssikokonaisuus Office-ohjelmistojen käyttöön.

Excel perusteet ‑kurssimme opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin tärkeimpien toimistotyössä tarvittavien taitojen. Lue lisää

Excelin edistynyt käyttö ‑kurssillamme saat syvällisen ymmärryksen Excelin edistyneempiin toimintoihin. Lue lisää

Data-aineiston analysointi Excelillä ‑kurssimme opit käsittelemään ja analysoimaan isoja datajoukkoja muun muassa pivot-taulukkojen avulla. Lue lisää

Excel Pro ‑koulutuksemme kattaa kaikki kolme pienempää kurssia. Opit hallitsemaan Excelin A:sta Ö:hön ja kykenet käyttämään sitä joustavasti ja osaavasti monenlaisissa tilanteissa. Lue lisää

Käytännöllinen ja mukaansatempaava koulutus

Opi tekemällä

Kurssimme ovat käytännönläheisiä, tarjoten mielekkäitä, suunniteltuja harjoituksia konkreettisen oppimisen tueksi.

Henkilökohtaista opetusta

Saat tarkkaa palautetta kaikkiin harjoitustöihisi ja ongelmatilanteissa saat tukea henkilökohtaisissa Teams-puheluissa, sähköpostilla ja keskustelupalstalla.

Vaihe vaiheelta

Kaikki vaiheet opastetaan tarkasti askel askeleelta pedagogian ammattilaisten laatimilla selkeillä ohjeilla, kuvilla ja videoilla.

Akkreditoidu

Oppiminen varmistetaan ja saat todistuksen sekä suoritusmerkinnän Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

Vilkaise Excel-webinaarejamme

Excel työelämässä – Välttämättömät perustaidot

Ke 8.5 klo 16:00

Excelin hallinta –
Taidot ja ominaisuudet ammattilaisille

Ke 8.5. klo 17:00

Pivot-taulukot – Mahdollisuudet ammattilaisille

To 9.5. klo 16:00

Kokemuksia Excel-koulutuksistamme

Sara Johnson

Asiakaspalvelija ja markkinointiassistentti, KokoTeatteri

Kurssi syvensi paitsi osaamistani myös ymmärrystäni Excelistä paljon. Mahdollisuus palata taaksepäin aiemmin käsiteltyihin aiheisiin sekä tekstiosuuksien lomassa olevat videot selkeyttivät ja helpottivat oppimista. Kurssin suorittamisen jälkeen tunnen oloni itsevarmaksi myös Excelin edistyneempien toimintojen, kuten Pivot-taulukoiden, käyttämisessä ja hallinnoimisessa.

Mari Kuosmanen

Maatalousyrittäjä, Jokilehdon tila

Yrittäjänä minä ja perheeni tarvitsemme runsaasti Exceliä budjetin tekoon ja erilaisiin laskelmiin. Tähän Excel-taulukot ovat minulle todellinen löytö. Ne ovat todella näppäriä esimerkiksi kustannuslaskennassa ja vaikkapa tarjousvertailussa.

Heidi Niinimäki

Tampereen kaupunki

Pivot-taulukko on aina ollut sellainen mörkö minulle. En ole saanut niitä koskaan asettumaan kohdalleen. Nyt kun sain niihin kädestä pitäen apua, niin huomasinkin, etteivät ne ole lainkaan niin mahdottomia kuin olin aiemmin kokenut.

Nyt uskallan ottaa niitä käyttöön ja kokeilla. Tästä onkin todella paljon hyötyä, kun tulee tarve työskennellä raportoinnin parissa.

Valitse sinulle sopivin Excel-kurssi

Valitse joko yksittäinen pienempi kurssi tai kaikki kattava Excel Pro -kurssi.
Kurssin voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Voit myös itse valita haluamasi kielen ohjelmiston kieleksi. Voit esim. lukea ohjeet suomeksi, mutta Exceliin liittyvät termit näkyvät englanniksi. Kun suoritat kurssin loppuun, saat pääsyn materiaaliin vuodeksi. Excel Pro -koulutuksesta saa lisäksi yhden opintopisteen AMK suoritusmerkinnän.

Excelin perusteet

Alkaen

79,99 €

Excelin edistynyt käyttö

Alkaen

99,99 €

Data-aineiston analysointi Excelillä

Alkaen

109,99 €

Excel Pro

Alkaen

199,99 €

Kurkistus opintomatkasi sisään

Tutustu muutamiin videoihimme. Saat esimakua sinua odottavasta oppimiskokemuksesta. Videot ovat lyhyitä, oivaltavia, ja ytimekkäitä.

Katso video

Summien laskeminen

Itseopituilla tavoilla Excelissä selviää, mutta yllättävän paljon aikaa kuluu perusasioiden suorittamiseen. Esimerkiksi summien laskeminen voi olla nopeaa ja näppärää, kun tunnet oikeat niksit. Yksittäiset, useat ja jopa summien summat saat laskettua yhdellä napinpainalluksella.

Katso video

XHAKU-funktio

Toisinaan tarvitaan juuri se oikea rivi. Ehkäpä tarvitset esimerkiksi laskunumeron perusteella loppusumman. XHAKU-funktion avulla voit hakea tietoa taulukoista sujuvasti. Tässä yhteydessä on hyvä ymmärtää mitä tapahtuu, jos etsittävää tietoa ei löydy. XHAKU-funktio osatessasi pääset keskittymään itse työhön.

Katso video

Nopea liikkuminen suurissa taulukossa

Ensimmäinen askel suurien datamassojen hallinnassa on ensiluokkaiset navigointitaidot. Ilman niitä suuret Excel-taulukot vain turhauttaa. Opi pikanäppäinten avulla siirtymään sujuvasti eri osiin ja soluihin. Lannistavan navigointityön sijaan voit keskittyä itse analysointiin.

Office-koulutuksen hyödyt

Säästä aikaa

Toisella menee minuutteja, kun toinen käyttää samaan hommaan tunteja. Ero on osaamisessa.

Erotu ammattilaisena

Osaavan ihmisen erottaa ammattimaisesta työnjäljestä.

Kykene suurempaan

Toimisto-ohjelmilla pystyy paljoon, kun tietää, mitä niillä voi todella tehdä.

Ole itsenäinen

Työ on antoisampaa, kun aina ei tarvitse nojata työtoverien taitoihin.

Koulutuksen takana

Office kunnolla vauhtiin -kurssien takana on Itsellesi Oy, jota luotsaa yrittäjä Jari Mustonen. Tavoitteenamme on luoda oppimiskokemuksia, jossa yhdistämme parhaan pedagogian, sulavan käyttäjäkokemuksen sekä laadukkaan sisällön.

Office-koulutuksen suorittaminen

Koulutusten suorittamiseen on aikaikkuna, jonka aikana koulutus suoritetaan ja jona aikana käytössäsi on opettajien live-tuki. Suorittamiseen kannattaa varata muutamasta päivästä kahteen viikkoon valitsemasi kokonaisuuden laajuudesta riippuen.

Voit suorittaa koulutuksen vapaasti omaan tahtiin aikaikkunan aikana.

Kevään kurssi

Aloita heti, 25.4. asti

Monimuotokoulutusten tarkemman luentoaikataulut koulutuskohtaisilta sivuilta.

Alkukesän kurssi

14.5.–20.6.

Monimuotokoulutusten tarkemman luentoaikataulut koulutuskohtaisilta sivuilta.

Loppukesän kurssi

9.7.–15.8.

Monimuotokoulutusten tarkemman luentoaikataulut koulutuskohtaisilta sivuilta.