Excelin edistynyt käyttö -kurssi: Opi omaan tahtiisi, henkilökohtaisen opetuksen kanssa

Perusteista edistyneisiin ominaisuuksiin

Siirry Sujuvaan Käyttöön

Excelin edistynyt käyttö on täysin kotimainen, kehuttu ja ammattilaisten suunnittelema koulutuskokonaisuus. Kurssi opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin keskeisimpien edistyneiden toimintojen monen taulukkolehden tehokkaasta käytöstä ja ehdollisista muotoiluista funktioiden ja hakujen käyttöön.

Kurssin ainutlaatuinen piirre on henkilökohtainen opetus, joka tarjoaa mahdollisuuden kysyä, oppia ja kehittää taitojasi yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat vankan pohjan Exceliin käyttöön: Ongelmat eivät jää enää ratkaisematta puuttuvan Excel-osaamisen tähden.

Kokeneemmalle käyttäjälle koulutus antaa kattavan kertauksen, joka syventää ymmärrystäsi ja tuo työhösi näppäriä kikkoja.

Käytännöllinen ja mukaansatempaava koulutus

Koulutuksessa käytetään Office kunnolla vauhtiin -koulutuksiin kehitettyä pedagogista Vauhti-menetelmää.

Opi tekemällä

Kurssimme ovat käytännönläheisiä, tarjoten mielekkäitä, suunniteltuja harjoituksia konkreettisen oppimisen tueksi.

Henkilökohtaista opetusta

Saat tarkkaa palautetta kaikkiin harjoitustöihisi ja ongelmatilanteissa saat tukea henkilökohtaisissa Teams-puheluissa, sähköpostilla ja keskustelupalstalla.

Vaihe vaiheelta

Kaikki vaiheet opastetaan tarkasti askel askeleelta pedagogian ammattilaisten laatimilla selkeillä ohjeilla, kuvilla ja videoilla.

Akkreditoidu

Oppiminen varmistetaan ja autamme sinua, kunnes todella pystyt tekemään kaiken itsenäisesti. Lopuksi saat todistuksen sekä suoritusmerkinnän ammattikorkeakoulusta .

Vilkaise Excel-webinaarejamme

Excel työelämässä – Välttämättömät perustaidot

Ke 8.5 klo 16:00

Excelin hallinta –
Taidot ja ominaisuudet ammattilaisille

Ke 8.5. klo 17:00

Pivot-taulukot – Mahdollisuudet ammattilaisille

To 9.5. klo 16:00

Valitse sinulle sopivin opiskelumuoto

Voit valita joko itsenäisen verkkokurssin, jossa edistyt omaan tahtiisi, tai monimuoto-koulutuksen, joka yhdistää online-tietoiskut ja joustavan verkko-opiskelun.

Excelin edistynyt käyttö
verkko-opetus

99,99 €

Verkko-opetuksessa pääset syventymään aiheeseen omaan tahtiisi verkko-oppimisympäristössämme. Itseopiskelumateriaalimme ohjeet ja videot ohjaavat sinut läpi monipuolisten Excel-harjoitusten.

Tarvitessasi tukea, opettajamme ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostitse, keskustelupalstan kautta tai henkilökohtaisissa Teams-puheluissa.

Excelin edistynyt käyttö
Monimuoto

159,99 €

Monimuoto-koulutuksessamme yhdistämme verkko-opetukseen erillisen 45 minuutin online-tietoiskun. Tietoiskun jälkeen voit jatkaa koulutusta verkkoympäristössä omaan tahtiisi.

Koulutuksen sisältö

Muunlainen Excel-osaaminen mielessä?

Excel Perusteet

Haluatko oppia vain perusteet? Valitse Excel perusteet -koulutus. Se opastaa sinut tehokkaasti ja varmasti läpi Excelin tärkeimpien toimistotyössä tarvittavien taitojen.

Data-aineiston analysointi Excelillä

Tarvitsetko erityisesti tukea suurten datamäärien analysointiin? Valitse Data-aineiston analysointi Excelillä. Opit käsittelemään isoja datajoukkoja sekä tekemään analyysejä muun muassa pivot-taulukkojen avulla.

Excel Pro

Ymmärrämme Excelin kriittisen roolin tämän päivän liikemaailmassa. Siksi tarjoamme myös Excel Pro -verkkokurssin, joka valmistaa sinut hallitsemaan Excelin A:sta Ö:hön. Excel Pro -koulutus kokoaan kolme pienempää koulutusta yhteen isompaan kattavaan kokonaisuuteen.

Kurkistus opintomatkasi sisään

Tutustu muutamiin videoihimme. Saat esimakua sinua odottavasta oppimiskokemuksesta. Videot ovat lyhyitä, oivaltavia, ja ytimekkäitä.

Katso video

Laskenta taulukkolehtien välillä

Käyttämällä työkirjassasi useita taulukkolehtiä saat käyttöösi kirjaimellisesti uuden ulottuvuuden. Useista taulukkolehdistä ei kuitenkaan ole hyötyä ellet osaa rakentaa kaavoja taulukkolehtien välille.

Katso video

XHAKU-funktio

Toisinaan tarvitaan juuri se oikea rivi. Ehkäpä tarvitset esimerkiksi laskunumeron perusteella loppusumman. XHAKU-funktion avulla voit hakea tietoa taulukoista sujuvasti. Tässä yhteydessä on hyvä ymmärtää mitä tapahtuu, jos etsittävää tietoa ei löydy. XHAKU-funktio osatessasi pääset keskittymään itse työhön.

Katso video

Sisäkkäiset funktiot

Excelin monipuolisuus piilee sen kyvyssä yhdistää useita funktioita samaan kaavaan niin, että funktiot ovat sisäkkäin. Videolla tutustumme siihen, kuinka sisäkkäiset funktiot toimivat ja kuinka niitä voidaan hyödyntää napakkaan tietojen käsittelyyn. Käymme läpi, kuinka rakennamme monimutkaisia laskukaavoja ilman tarvetta useille erillisille kaavoille.

Office-koulutuksen hyödyt

Säästä aikaa

Toisella menee minuutteja, kun toinen käyttää samaan hommaan tunteja. Ero on osaamisessa.

Erotu ammattilaisena

Osaavan ihmisen erottaa ammattimaisesta työnjäljestä.

Kykene suurempaan

Toimisto-ohjelmilla pystyy paljoon, kun tietää, mitä niillä voi todella tehdä.

Ole itsenäinen

Työ on antoisampaa, kun aina ei tarvitse nojata työtoverien taitoihin.

Koulutuksen takana

Office kunnolla vauhtiin -kurssien takana on Itsellesi Oy, jota luotsaa yrittäjä Jari Mustonen. Tavoitteenamme on luoda oppimiskokemuksia, jossa yhdistämme parhaan pedagogian, sulavan käyttäjäkokemuksen sekä laadukkaan sisällön.

Haluatko tutustua kurssimme ilmaiseksi?

Ymmärrämme, että haluat tietää, mitä odottaa ennen sitoutumista. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada ilmaisen näytteen kurssistamme. Tutustu kurssin sisältöön, opetusmenetelmiimme ja näe, miten ne voivat auttaa sinua kehittämään Excel-taitojasi.

Osallistujien rakastama

Sara Johnson

Asiakaspalvelija ja markkinointiassistentti, KokoTeatteri

Kurssi syvensi paitsi osaamistani myös ymmärrystäni Excelistä paljon. Mahdollisuus palata taaksepäin aiemmin käsiteltyihin aiheisiin sekä tekstiosuuksien lomassa olevat videot selkeyttivät ja helpottivat oppimista. Kurssin suorittamisen jälkeen tunnen oloni itsevarmaksi myös Excelin edistyneempien toimintojen, kuten Pivot-taulukoiden, käyttämisessä ja hallinnoimisessa.

Mari Kuosmanen

Maatalousyrittäjä, Jokilehdon tila

Yrittäjänä minä ja perheeni tarvitsemme runsaasti Exceliä budjetin tekoon ja erilaisiin laskelmiin. Tähän Excel-taulukot ovat minulle todellinen löytö. Ne ovat todella näppäriä esimerkiksi kustannuslaskennassa ja vaikkapa tarjousvertailussa.

Heidi Niinimäki

Tampereen kaupunki

Pivot-taulukko on aina ollut sellainen mörkö minulle. En ole saanut niitä koskaan asettumaan kohdalleen. Nyt kun sain niihin kädestä pitäen apua, niin huomasinkin, etteivät ne ole lainkaan niin mahdottomia kuin olin aiemmin kokenut.

Nyt uskallan ottaa niitä käyttöön ja kokeilla. Tästä onkin todella paljon hyötyä, kun tulee tarve työskennellä raportoinnin parissa.

Koulutuksen suorittaminen

Koulutusten on auki tietyn aikaa, jonka aikana koulutus suoritetaan. Suorittamiseen kannattaa varata 1-2 iltapäivää.

Voit suorittaa koulutuksen vapaasti omaan tahtiin aikaikkunan aikana.

Vinkki! Kannattaa tehdä niin, että varaat koulutukselle kalenterista aikaa. Aiemmat osallistujat ovat kertoneet tehneensä niin, että varaavat kurssille ”koulutuspäivän”: Laittavat sähköpostiin poissaoloilmoituksen ja jäävät kotitoimistolle tekemään kurssia aamupäiväksi tai jopa koko päiväksi.

Kevään kurssi

Aloita heti, 25.4. asti

Luentojen aikataulu ilmoittautumisessa.

Alkukesän kurssi

14.5.–20.6.

Luentojen aikataulu ilmoittautumisessa.

Loppukesän kurssi

9.7.–15.8.
Luentojen aikataulu ilmoittautumisessa.

Ilmoittaudu heti​

Koulutukseen ilmoittautuminen on helppoa! Täytä vain alla oleva lomakkeemme ja pääset aloittamaan kurssin suorittamisen.

Hinnat ovat per osallistuja ja sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Voit suorittaa kurssia silloin kuin sinulle parhaiten sopii valitsemasi toteutusajankohdan puitteissa. Sinulla on oikean opettajan tuki käytössäsi valitsemanasi toteutusajankohtana.

Mikäli sinulla on kampanjakoodi, syötä se tähän.

Ilmoittautumalla sitoudut maksuehtoihin, käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseen.

Lyhyesti: Mikäli olet tyytymätön, saat rahat takaisin 14 päivän sisällä. Ilmoittautumisen siirto toiselle toteutukselle tai osallistujalle: 50 €.